sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Maaliskuu on miittikuu

Maaliskuussa maailma avautuu uusille mahdollisuuksille ja ideoille... ainakin, jos itse niin haluat!


Ensi lauantaina 9.3. on Porvoossa Kuvataideopettajat ry:n kevätpäivä teemalla "Luovaa liikettä". Monipuolisesta ohjelmasta voisi nostaa esille vaikkapa iltapäivän keskustelevan session: "Paikallistoiminta kuvataideopettajan voimavarana", sillä ko. ohjelmanumeron aihe liittyy tiiviisti mm. HeKuMa:n olemassaoloon:). Tule paikalle tapaamaan ihan livenä muita kuvismaikkoja – virkistyt taatusti.

Maalis-huhtikuulle on suunnittelilla myös HeKuMa:n oma miitti: haussa on sopiva paikka, kahvila tms., josta voisi ilman kummia kustannuksia valloittaa sopivan nurkan tai jopa varata kabinetin kaltaisen tilan. Tarkoituksena on rauhassa verkostoitua ja jutella mukavia, kenties ideoida kaikenlaista hauskaa tekemistä. Jos satut tietämään sopivan paikan, anna vinkki!


Sitten vielä ikuisesti ajankohtainen kysymys: Miten kouluissanne kuviksen rahoitus on hoidettu? Syntyykö budjetti summa/oppilas -periaatteella, vai onko asia ratkaistu jotenkin muuten? Ja paljonko päätä/käsiparia kohti rahaa on? Toivottavasti haluatte sanoa asiasta jotain, luonnollisesti voitte kommentoida asiaa anonyymisti.


Nauttikaa maaliskuun valosta, toivottavasti nähdään Porvoossa tai myöhemmin jossain muualla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti